43. ULUSAL KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ KONGRESİNE MERKEZİMİZDEN İNOVASYON KATKISI

Her yıl düzenli olarak KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ derneği tarafından ulusal çapta en geniş katılımlı kongre olarak düzenlenen ve 2022 yılı kongre başkanlığını Koç Üniversitesi KBB AD başkanı Prof. Dr. Cem UZUN’un yaptığı, 1305 kişinin rekor sayıda katılım ile gerçekleşen bu organizasyonda Fakültemiz Odyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erdoğan BULUT, “Patent Deneyimleri, Ulusal ve Uluslararası Proje Destek Programları, Proje Deneyimleri ” başlıkları altında davetli konuşmacı olarak yer aldı.
  Ayrıca Ulusal İşitme Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Erdoğan BULUT, İç kulak Fizyolojisi ve Deneysel Otoloji ve Odyoloji başlıkları altında davetli konuşmacı olarak konuşarak, merkez faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
   Üniversitemiz adına, inovasyon anlamında hem kongre katılımcılarından diğer ulusal kongreler için davet alarak, hem de Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkez kurucusu Prof. Dr. İhsan SOLAROĞLU ve Elektrik Elektronik Müh Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan ÜREY tarafından inovasyon teması için örnek gösterildiler.
   Öğretim üyemize üniversitemiz adına yaptıkları inovasyon katkısı için teşekkür ederiz.
Bu içerik 16.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 108 kez okundu.