Merkez Öğretim Üyeleri Tinnitus Semineri verdi

Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Erdoğan BULUT ve öğretim üyeleri Dr. Araş. Gör. Samet KILIÇ, Odyometri Programı  Öğr. Gör. Oğulcan GÜNDOĞDU 11.11.2023 tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü’nün davetlisi olarak Tinnitus Sempozyumu’na katıldı. Odyoloji bölüm başkanı Prof. Dr. Bülent ŞERBETÇİOĞLU ve öğretim üyesi Dr. Oğuz YILMAZ’ın moderotörlüğünü yaptığı sempozyumda Doç. Dr. Erdoğan BULUT “Hücresel Düzeyde Tinnitus”, Dr. Araş. Gör. Samet KILIÇ “Tinnitus Haritalama” Öğr. Gör Oğulcan GÜNDOĞDU “ Tinnitusta Subjektif Değerlendirmeler” başlıkları adı altında konuşmalar yaptılar. Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve işitme cihazları firmaları ile üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde geniş bir katılımda gerçekleşti ve devamında ikinci sempozyumun 2024 Mart ayında Dünya İşitme Gününde Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde yapılması planlandı.

Bu içerik 20.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 62 kez okundu.