Tübitak Proje Başarısı

Trakya Üniversitesi Uluslararası İşitme Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi odyoloji bölümü öğrencileri ile 12 farklı TÜBİTAK proje başvurusu yaptı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğrencileri proje ekip liderleri Zekeriya Yıldırım, Vesile Kasap, Elif Tuğçe Uysal, Miray Kanatlı, Ahmet Oğuzhan Özmert, Müyesser Kaya, Yurdagül Melek Erkiraz, Senanur Agas ve Zeynep Sultan Evin ile 9 TÜBİTAK-2209-A projesi kabul aldı.
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, proje başvurusu yapan Odyoloji Bölümü öğrencilerini Rektörlükte ağırladı. Ziyarette proje aşamasında öğrencilere destek sağlayan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Uluslararası İşitme Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Odyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Erdoğan Bulut, Dr. Öğr. Üyesi Memduha Taş, Dr. Öğr. Üyesi Şule Yılmaz, Öğr. Gör. Murat Arslan ile Teknoloji Transfer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Sakallı, Öğr Gör. Serdar Özer ve Öğr. Gör. Burcu Ören Özer de yer aldı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitelerde pek çok TÜBİTAK projesi yapılıyor. Ancak bunu lisans seviyesinde yapabiliyor olmak gurur verici. Aynı zamanda örnek niteliğinde bir çalışma bu. Hiçbir başarı tesadüfen olmuyor. Altında emek ve fedakârlık var. Bu anlamda hem öğrencilerimi hem de onlara ışık tutan, yol gösteren değerli hocalarımı tebrik ediyorum.” dedi.
Ek Resimler
Bu içerik 19.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 178 kez okundu.